Najbolja Muzika Online - Serije - Filmovi - Radio Stanice - Dokumentacije
Welcome
Prijava / Registruj se

Strasti Toskane - 1. epizoda (4.sezona) (Le tre rose di Eva)

Featured
Your video will begin in 15

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Dodat by Admin in Strasti Toskane
5,529 Pregleda

Opis

Strasti Toskane - 1. epizoda (4.sezona) (Le tre rose di Eva)

Strasti Toskane (ital. Le tre rose di Eva) italijanska je televizijska serija, snimana od 2012. do 2017.

Smrt uglednog vinara Luke Monfortea i osuđivanje mlade devojke za njegovo ubistvo, uzdrmali su život stanovnika mesta Vilalba.

Aurora je moderna junakinja koja se za svoju slobodu bori protiv onih koji su se urotili protiv nje i zatvorili je iza rešetaka. U pozadini svega stoji nemilosrdna borba za dom, staro neprijateljstvo suprotstavljenih porodica, tajne, borba dva brata za ljubav jedne žene. Naizgled idilična Toskana krije mnoge tajne.

Aurora Taviani imala je 18 godina kada je optužena za ubistvo oca svog dečka Alesandra Monfortea. Nakon godina provedenih u zatvoru, Aurora se vraća na slobodu mnogo jača nego pre i odlučna je u nameri da spere ljagu sa svog imena. I dalje voli Alesandra koji je se odrekao nakon očeve smrti. On je usmeren na izgradnju porodičnog carstva, ali se i dalje se bori protiv svojih osećanja prema Aurori, pogotovu kad je ugleda nakon osam godina. Još uvek slomljen zbog očeve smrti, Alesandro ne želi da veruje u Aurorinu nevinost. Alesandro ima braću: Edoarda, kojeg pokreće takmičenje sa starijim bratom, i Matea, koji smatra da nema ništa zajedničko sa njima. Tu je i sestra Elena koja nikada nije uspela da se osamostali. Njihova majka Livija nepodnošljivom lakoćom prihvata smrt svog supruga, Luke Monfortea. Tesa Tavijani namerava da se vrati u Primaluće nakon izlaska njene sestre Aurore iz zatvora, kako bi zavela najmoćnijeg čoveka u Vilalbi, Ruđera Kamerana. Planove joj remeti siromašan mladić u kog se zaljubljuje. Marcija Tavijani je druga Aurorina sestra, koja se takođe vraća u gradić nakon sestrinog izlaska iz zatvora. Otavija je njihova baka, srećna je što su se unuke vratile, ali ne želi da podrži Aurorinu potragu za istinom, verujući da je vreme koje je prošlo zauvek zakopalo tajnu koja nikada ne treba da izađe na videlo.

Strasti Toskane - 1. epizoda (4.sezona) (Le tre rose di Eva)

Poaljite va komentar

Komentari

Budite prvi koji cete komentarisati video.
RSS