Najbolja Muzika Online - Serije - Filmovi - Radio Stanice - Dokumentacije
Welcome
Prijava / Registruj se

Balkan Ekspres

Your video will begin in 15

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Dodat by Admin in Domaci Filmovi
127 Pregleda

Opis

Balkan Ekspres

Balkan ekspres je jugoslovenski film napravljen 1983. godine u režiji Branka Baletića. Glavne uloge tumače Bora Todorović, Dragan Nikolić i Tanja Bošković.

Film je imao velikog uspeha kod publike, pa je 1989. godine snimljen nastavak — „Balkan ekspres 2“, a takođe i mini tv serija „Balkan ekspres”. U nastavku i seriji ulogu Popaja umesto Dragana Nikolića preuzima Aleksandar Berček, ulogu Lili umesto Tanje Bošković Anica Dobra, a ulogu Boška umesto Gojka Baletića preuzima Milan Štrljić.

Radnja:

Grupa sitnih lopova i varalica luta po mestima prerušena u muzički sastav „Balkan Ekspres“. Počinje okupacija i jedina briga ovih džeparoša je kako sačuvati glavu na vetrometini prvih ratnih strahota.

U tom strašnom i nemilosrdnom vremenu ljudi sa dna izrastaju iz svojih, do tada, beznačajnih sudbina i postaju tragični heroji svog vremena. Crni humor se prepliće sa uzbudljivim dramskim zapletom, a nostalgična muzika kao da se bori sa strahotama rata.

Radnja se dešava u Srbiji okupiranoj od sila Osovine. U novom okruženju, skriveni pod Balkan ekspres bendom pokušavaju da se snađu i naravno gledaju da profitiraju.

Balkan Ekspres

Poaljite va komentar

Komentari

Budite prvi koji cete komentarisati video.
RSS